Lipofilling

Lipofilling is een moderne manier voor het vullen van defecten. Er is veel ervaring opgedaan met het fillen van defecten in het gelaat en de laatste jaren wordt het steeds vaker toegepast bij borstdefecten. Voor het eenvoudig en effectief oogsten en re-injecteren van vetweefsel verzorgd Quamedical de exclusieve distributie van de producten van Shippert Medical Technologies. De Tissu Trans Filtron systemen (Filtron) zijn disposable en worden steriel geleverd. Of het nu gaat om kleine hoeveelheden lipofilling of grote volumes, we hebben het juiste formaat Filtron lipo filter voor u!

De Filtron set bestaat uit: Opvang canister met filter en aansluitpunt voor vocht afvoer naar zuigpot Liposuctie slang, 190 cm, met aangehechte L-connector Verbindingsslang met luer lock aansluiting voor lipotransfer naar luer lock spuiten

Het Tissu Trans Filtron systeem is verkrijgbaar in 5 formaten:

  • Voor lipofilling in het gelaat en waar kleine hoeveelheden nodig zijn: Filtron100cc
  • Voor lipofilling van defecten waar meer dan 100cc verwerkt wordt: Filtron250cc
  • Voor lipofilling van borsten en grotere defecten: Filtron500cc
  • Voor lipofilling van billen, borsten en gote defecten: Filtron1000cc
  • Voor lipofilling van zeer grote defecten: Filtron2000cc Het grote voordeel van de Filtron systemen is het eenvoudig hergebruiken tijdens een procedure, bij 1 patient kan het systeem meerdere malen gebruikt worden.
  • De meest gangbare formaten zijn op dit moment de Filtron250cc en de Filtron500cc.

Filtron

Product brochure: 3-TT-FILTRON 100 en 250

Product brochure: 3-TT-FILTRON 500, 1000 en 2000