Braxon Fast - Decomed

ADM voor snellere pre-pectorale plaatsing van borstimplantaten!

Nieuw! Braxon in 3D vorm, de Braxon Fast! De manier om een pre-pectorale borstreconstructie met implantaten uit te voeren is het zorgen voor een soepel kapsel, dat kan met Braxon, een voorgevormde collageen matrix om een borstimplantaat volledig in te pakken.

Het is de fabrikant, Decomed, gelukt om met nieuwe technieken en machines een 3D collageen matrix te produceren; de Braxon Fast. De Braxon Fast maakt het mogelijk om het implantaat volledig te omvatten, het verschil met de klassieke Braxon is dat er minder hechtingen nodig zijn, het werkt een stuk sneller!

Tevens is de Braxon Fast beschikbaar in 3 maten:

• FBRX06S Braxon Fast Small, tot 380cc implants

• FBRZ06M Braxon Fast Medium, tot 550cc implants

• FBRX06L Braxon Fast Large, tot 750cc implants

De Porcine Collageen matrix is niet alleen biocompatible, alle Braxon en Native producten zijn vrij van chemicaliën zoals bijvoorbeeld polyurethaan, pftalaten, metalen, latex, glutaraldehyde, formaldehyde of andere crosslinking toevoegingen. Braxon Fast is een perfect voorbeeld van het imiteren van de beste biologische ideeën, de natuur als model oftewel biomimicry, het neemt de functies over van de weggehaalde ligamenten en fascia.

Het resultaat na implantatie is een zacht en soepel kapsel, na enkele maanden is de collageen matrix volledig omgezet in eigen collageen weefsel. Na deze re-moddeling blijft het een soepel weefsel waardoor natuurlijke bewegingen mogelijk blijven.

Braxon Fast

Braxon Fast IFU

Product brochure Braxon Fast

ADM Acellulaire Dermale Matrix